Sälja båt

Vi på Nord Marin har över 35 års gemensam erfarenhet av båtförsäljning av nya och begagnade motorbåtar.

Vår erfarenhet av nybåtsförsäljning omfattar varumärkena Storebro, Nimbus, Ryds, Flipper, Aquador, Nordstar och ett flertal andra varumärken.

Sedan 5 år tillbaka har vi fokuserat på mäkleri av begagnade båtar för att hjälpa kunder att köpa och sälja båt under trygga organiserade former hos oss i samarbete med de största aktörerna inom finans och försäkringsbranchen.

Vi kan även erbjuda kunderna att ta del av vårt stora kontaktnät över hela landet gällande service och vinterförvaring

Vår målsättning är att vårt personliga engagemang och proffsionalitet gör att köpare och säljare ska känna känna sig trygga genom hela processen .

Tillsammans går vi igenom båten och bedömmer dess skick och i det fall vi anser att något behöver åtgärdas för att få ut rätt försäljningspris på Din båt påpekar vi detta och Du får en prisuppgift för detta.

När vi är överens om förväntat pris på Din båt tecknar vi ett försäljningsuppdragsavtal, därefter fotograferar vi båten och publicerar annonser på de forum som är aktuella.

Båten får en båtplats hos oss med primeläge på Biskopsuddens Marina på Djurgåren, Stockholm en etablerad marknadsplats för båtförsäljning sedan 30 år tillbaka och ett självklart val att besöka för de som söker efter båt.

När Du känner att Du har kommit till rätt båtmäklare fyller Du i Dina uppgifter, så återkommer vi till Er. Alternativt går det även att maila till fridell@biskopsudden.se eller slå en signal till Crister Fridell på 070-570 40 00.

Uppgifter om din båt

Uppgifter om dig